Toyota Supra Radiator Installation

Din Toyota Supra s radiator ger en ovärderlig tjänst till en motor som måste uthärda krav sportbil körning. Motorrummet av Toyota Supra är en relativt öppen plats som gör att installera kylaren en relativt smärtfri process. Om du har verktygen för jobbet och kylvätskan, kan du utföra en Toyota Supra radiator installation i ett par timmar. Ju tidigare du installerar din Supra radiator, desto snabbare kan du komma tillbaka till njuta av en bil byggd för skojs skull. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Skiftnyckel
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Vänta din Toyota Supra svalna innan radiator arbete på fordonet. Kylarslangar och motordelar som fortfarande vid driftstemperaturen kan allvarligt bränna huden.
2

Kontrollera om avtappningspluggen i det nedre högra hörnet av kylaren är åtdragen innan du kylaren i motorrummet. Pluggen bör handen åtdragna för att förhindra att plast trådar från att förstöras.
3

Bolt de elektriska fläktar till vänster i motorrummet genom att skruva i de fyra skruvarna. Du måste installera elektriska fläktar medan kylaren är utanför bilen eftersom delar inuti motorrummet blockerar åtkomst till bultning områden.
4

Ställ kylaren i motorrummet med inlopps-och utloppsrör vänd mot motorn. Radiatorn sitter på två gummilister bifogas unibody struktur. Placera de två Monteringsbeslag att vila över toppen av radiatorn. Löst åt bultarna som håller hängslen till unibody tvärbalk i motorrummet.
5

Skjut öppna änden av gummit returslangen från motorn över nedre inloppsröret av radiatorn tanken. Dra åt metallklämma som håller slangen på plats, med hjälp av skruvmejsel.
6

Skjut öppna änden av gummit skicka slangen från motorn över toppen inloppsröret av radiatorn tanken. Flytta metallklämma i läge över slangen och dra åt klämman.
7

Anslut fläkten elkontakten från motorns kabelstam till fansen monterad på sidan av kylaren. Pluggen bör göra en klippning ljud när den är säkrad.
8

Dra åt hängslen monterade över toppen av radiatorn.
9

Fyll kylaren med motorns kylvätska som är en 50/50 blandning av frostskyddsmedel och vatten. Skruva trycklocket till ett läge på toppen av värmeelementet tanken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133718.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.