Inaktivera en Chapman Car Alarm

Chapman billarm är bland de vanligaste larmen som finns i nyare bilar av många olika modeller . När något går fel med Chapman larm i någon typ av fordon , kan din första reaktion vara att ta den till återförsäljaren för reparation . Men när detta inte är en praktisk lösning eller när störningen larmet orsakar är inte en som kan vänta , är det möjligt att stänga av larmet själv . Instruktioner
1

Hitta din Chapman billarm . Larmenheten ligger på olika platser , beroende på märke och modell av din bil , men det är vanligast under instrumentbrädan på förarens sida av fordonet . Larmet är en fyrkantig låda , vanligtvis omkring fyra inches i diameter , och har namnet " Chapman " skrivet på sin sida .
2

Kontrollera om det finns kablar dragna till Chapman rutan med en små klämliknande slut . Om det finns ledningar , helt enkelt koppla bort klämmorna för att stänga av larmet . Om det inte finns några kablar , om du måste avaktivera larmet där sirenen ligger .
3

Öppna huven och titta bakom förarens sida av motorn . Du bör se ett metallföremål som också har " Chapman " på det , med trådar som sträcker sig från slutet . Detta är larmets siren . Koppla loss kablarna på sirenen så att larmcentralen inte kan aktivera sirenen . Den Chapman Larmet har nu inaktiverats .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133715.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.