Hur man kan förbättra MPG på 1995 Bronco

Om du är den stolta ägaren till en '95 Bronco, men du vill kunna köra det utan att betala skyhöga gaspriserna. Det bästa sättet att göra det är att optimera din Bronco för att få den bästa gas körsträcka möjligt. Detta kommer att säkerställa att det kör din Bronco stannar prisvärda och kostnadseffektiva. Saker du behöver Begagnad Ford Bronco
Oljebyte
Nytt luftfilter
Däck luftpump
Visa fler instruktioner
1

Håll dig uppdaterad med underhåll . Ett smutsigt luftfilter och gammal olja är de två mest uppenbara syndarna av låg MPG. Att få ett nytt luftfilter gör att din Bronco för att få rätt gas /luftblandning så att motorn kan köras med optimal effektivitet, och ett oljebyte var 3000 miles gör det möjligt för motordelar för att fungera smidigt och utan att klibba.

2

Belasta. Ju mindre vikt i bilen, desto bättre MPG får du. Rensa ut extra skräp i ryggen, eller överväga att ta bort baksätet om du inte bär ofta mer än en passagerare i din Bronco.
3

Installera en anpassad eftermarknaden avgassystem. Ett nytt avgassystem, såsom ett Flowmaster system kommer att öka din Bronco hästkrafter, öka motorns effektivitet och förbättra gas körsträcka avsevärt.
4

Få ett nytt luftintag för din Bronco. En bättre utformad luftintag kommer att förbättra din luft /gasblandning och förbättrar motorns effektivitet och även gas körsträcka.
5

Kontrollera däcktrycket regelbundet. Ordentligt pumpade däck kan förbättra bränsle körsträcka genom att minska rullmotståndet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133710.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.