Torkarmotorn Noise Reduction Techniques

Även tillverkade för att hjälpa föraren kan torkarmotorn har problem som orsakar buller och vibrationer, vilket kan vara irriterande för örat och slutligen skadligt för en bil. Brusreducering tekniker innebär att identifiera källan till problemet, att erkänna hur det bör fastställas och infoga rätt personal och verktyg för att slutföra reparationen. Länk Skärpning

Wiper motorer fungerar som navet i vindrutetorkare systemet. Motorer är knutna till vindrutetorkare länkar och länkar ansluta torkararmarna till torkarblad. Lösa länkförbindelser kan orsaka motorljud och /eller vibration. Länkar drivs av motorer för att fungera som en pivot för torkararm rörelse. Om länkarna är löst och vibrerar, kan de orsaka motorn att vibrera - vilket resulterar i buller. Skärpning anslutningar torkare länk är ett grundläggande sätt att minska motorljudet.
Fix motorrotation

Vindrutetorkare motorer arbetar via el och rotera fram och tillbaka när den slås på, enligt att UTM. Buller kan skapas när motorerna inte rotera eller rotera vid höga hastigheter. Inspektera torkarmotorn "Rubberneck rotations" vinklar och rubberneck våren för ojämna fördelningar eller skador. Motorrotation frågor kan vara komplicerat, så konsultera handböcker och /eller yrkesverksamma bil om problemen kvarstår.
Eliminera bladtryck

Ett vanligt misstag som görs av förare är att vindrutetorkarmotor är resultatet av vindrutetorkarsystem buller. I verkligheten, medan motorer driva alla aspekter av systemet, är de flesta buller resultatet av funktionsstörningar torkarbladet. Buller anses ofta vara pipig, tjattrande i hoppning. Dessa beskrivningar pekar på bladet aktivitet. Till exempel är ett gnisslande ljud ofta på grund av ett blad tillämpa för mycket tryck på vindrutan. Alternativt, tjattrande eller hoppar är vibrationer orsakar av inkonsekvenser i bladrotation. Kontrollera motorns tryck för att säkerställa bladet brus reduceras eller elimineras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133708.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.