Pulverlackering Specifikationer

pulverlackering är ett starkt material som används inom branschen för industriell ytbehandling. Denna typ av färg är slitstarkt, lätt att använda, lämplig för stora projekt och ger försumbar eller ingen farligt avfall. Beroende på färg och jobbet till hands, kan pulverlackering kan anpassas för varje användare. Den makeupen av pulverlackering ger det mycket specifika fördelar och nackdelar. Material

Pulverlackering färg består av plastkompositioner som fint pulveriseras. Det kräver inte ett lösningsmedel, som håller bindemedlet och fyllmedlet av en färg i vätskeform. Pulver beläggning appliceras och värmdes sedan upp, varefter den kommer att bilda en hård hud. Denna hud är betydligt tuffare än resultatet av torkade flytande färg. Denna seghet gör den idealisk för beläggning metaller på enheter som kan ha att motstå rigorös användning och förhållanden, såsom cykelramar eller fordon. Pulverlackering kommer i termoplast och härdplaster.
Fördelar

Pulverlackering kan återvinnas och återanvändas om användaren av misstag över sprayer när du målar. Om du är oförsiktig, kan du använda hundra procent av din pulverlackering med varje ansökan. Som ett resultat, är mindre farligt avfall att påverka dig eller miljön. Medan tjockare och hårdare, är uppkomsten av pulverlackering så smidig, och ofta slätare än konventionell flytande färg. Målaren kan måla med snabbhet och enkelhet, som målar horisontellt och vertikalt kommer inte att skapa mönster skillnader i slutresultatet.
Nackdelar

make-up av pulverlack orsakar det att bryta ner under exponering av UV-strålar. Denna uppdelning kan ta mellan fem till 10 år och samtidigt gradvis, är det fortfarande betydande och synligt. Pulverlackering är bäst appliceras i stora kvantiteter, som på bilkarosser. När du vill måla en tunn film eller ett mindre objekt, kan pulverlackering vara svårt att arbeta med, och texturen av den torkade pälsen kan vara skrynkliga, fläckiga eller för tjockt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133706.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.