Hur man installerar en Mr Gasket Ultra-Seal Insugspackning

bilens motor, trots sin robusthet, är en maskin som är beroende av precisa luft, bränsle och elektriska kartläggning för att fungera korrekt. För mycket eller för lite luft i förbränningen blandning gör att motorn går ojämnt, drastiskt påverkar gas körsträcka, total maskinstyrka och långsiktig tillförlitlighet. Intaget packningen på din motor måste vara intakt. Installera Mr Gasket Ultra-Seal Insugspackning är billig försäkring mot motorproblem i framtiden. Saker du behöver
Insugspackning tätningsmedel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Fordonsspecifika reparationshandbok
Visa fler instruktioner
1

Rengör sätet på insugningsröret med tryckluft för att säkerställa att det inte finns något damm eller skräp. Rengör sittplatser på topplocket som gör kontakt med intag packning och insugningsröret.
2

Placera ett lager av intag packning sealer på passande yta av topplocket, och se till att undvika att införa sealer in i själva cylinderhuvudet. De flesta Insugspackning tätningsmedel har en "bot tid", vilket innebär att materialet måste sitta på passande yta av topplocket för en viss tid innan du kan installera insugningsröret. Låt sealer att "bota" innan du fortsätter med resten av installationen. Addera 3

Placera intaget packning, pärlstav uppåt, mot den härdade packningen sealer på topplocket parning yta, . Var noga med att rada bulthålen och passager intag av packningen exakt de som ligger på insugningssidan av cylinderhuvudet. Felinriktning kan resultera i en felaktig packning tätning.
4

Ställ insugningsröret i läge mot Mr Packning Ultra-Seal Intake Gasket. Passa in bulthålen av grenröret till de av topplocket. Skruva löst in skruvarna som håller fördelaren på plats.
5

Följ insugningsröret bolt-åtstramning mönster anges av ditt fordon reparationshandbok. Skärpning insugningsröret i fel följd kan förstöra din Mr Gasket Ultra-Seal Intake Gasket, och förvränga din topplocket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133704.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.