De bästa Varvräknare för mekaniker

En varvräknare används ofta i bilar. Varvräknaren mäter den hastighet med vilken en drivaxel roterar, vilket ger en indikation av hastigheten hos motorn. En varvräknare används också i flygplan, fartyg och motorcyklar. Det mätinstrument som används av en varvräknare är varv per minut, mer känd som RPM. Foto Varvräknare OTC 3660

Foto Varvräknare utvecklats av OTC är en avancerad varvräknare utformad för enkel användning och precision. Till skillnad från vissa andra varvräknare, använder foto Varvräknare infraröd teknik för att göra de mätningar från roterande instrumentet. En reflekterande, självhäftande remsa är ansluten till enheten och sedan enheten roteras. Strålen från varvräknaren reflekterar bort den här enheten, vilket ger en korrekt indikation på RPM. Strålen kan skickas från 12 fot och påverkas inte av omgivande ljus. Detta gör det perfekt för mekaniker som arbetar på projekt som är svåra att nå direkt.
333 Pro Laser /Contact Varvräknare

333 Pro Laser /Contact Varvräknare kombinerar både beröring och avstånd läsning. Enheten är kapabel att emittera en laserstråle upp till sex meter, vilket gör att enheten att ta avläsningar från svåra att nå platser. Om mekanikern föredrar, kan enheten användas som en kontakt enhet. Med den här funktionen kan enheten beräkna den sträcka som det roterande föremålet, liksom RPM. Enheten är bakgrundsbelyst, vilket gör att den är lätt att läsa, även i dåligt ljus. Den 333 är också kunna lagra resultaten från upp till 10 tester, vilket gör att mekanikern att snabbt jämföra resultat.
Phototach

Phototach är en kraftfull , med dubbla användningsområden varvräknare. Enheten kan användas som distans eller kontakt varvräknare, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för alla mekaniker. När den används som en kontakt varvräknare, har enheten fyra stilar av klipp, gör det möjligt att anpassa sig till alla fordon. Enheten använder infraröd teknik för att mäta avstånd. Detta säkerställer att det inte finns något moment förlust när man mäter RPM. Det Phototach har ett inbyggt minne som gör det möjligt att jämföra avläsningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133700.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.