Classic Truck Fönster Installation Tips

Om du återställer, ombyggnad eller helt enkelt bara fixa en klassisk lastbil, kan du behöva byta eller installera ett nytt fönster. I varje fordon, sitter glas inne en regulator som är placerad inuti lastbilen dörren och styrs av en vev. För att installera det nya glaset du kommer att behöva för att kunna komma åt insidan av lastbilen dörren. Glas Installation

Vid montering av fönsterglas i en klassisk lastbil, se till att placera fönsterglaset i dörrkarmen. Det är avgörande för fönstret som sittplats i regulatorn så att den kan resa obehindrat genom fönsterkarmen. En glaset har sitter ordentligt på regulatorn, ansluta alla fönster komponenter så snabbt som möjligt. Ju längre fönster och dörr är lös, desto mer sannolikt fönstret ramla av regulatorn.
Glas Removal

Ett viktigt steg när du installerar glas till ett klassiskt Trucken är att ta bort den befintliga glas. Du bör alltid vara extremt försiktig om glaset splittras. Generellt bör du alltid försöka att bära ett par tunga handskar när du arbetar med alla typer av glas. För att ta bort glaset, skala bort vattnet sköld och gummilister att skydda insidan av bildörren från vidriga väderförhållanden. Om trucken har byggts, kan du behöva koppla loss högtalarkabeln från dörren genom att ta bort skruvarna som fäster den till dörren. Koppla sedan bort bultarna som håller fönstret inne i regulatorn.
Trim Panel Removal

annat tips när du installerar ett nytt fönster i en klassisk lastbil till koppla dörren trim panel och ta bort den. Koppla alltid ur bilens batteri innan du gör detta steg. Vanligtvis kommer klassiska bilar har manuella fönster så du kommer att behöva ta bort fönster veven. Men, om fönstret har en eftermarknad installation makt fönster, du kommer att behöva lossa de elektriska kontakterna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133699.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.