Bromsar Lathe Instruktioner

När broms rotorer bära ner, kan de vara återuppstått eller bytas ut. Som ett billigare alternativ, kan ett fullt utrustat mekanik butiken använder en broms svarv för att skapa en så-ny yta på din broms rotorer som gör att du kan fortsätta att använda dem samtidigt spara pengar. Resurfacing rotorerna är en precisionsbearbetning jobb, men med hjälp av en specialiserad broms svarv, kan utföras mycket enkelt genom en utbildad mekaniker. Rotorn i sig måste ha tillräckligt med kvarvarande material att möjliggöra säker bromsning. Instruktioner
1

Rengör berså någon diverse skräp eller bromsdamm som är på spindeln innan du placerar någon av komponenterna. Detta kommer att säkerställa att rotorn och nödvändiga adaptrar slide på spinning bersån utan problem.
2

Skjut viktigaste adaptern på bersån. Bersån du väljer kommer att baseras på den typ av rotorn du är bearbetning. Hubbed rotorer behöver ofta dubbla koniska adaptrar medan hubless versioner behöver en särskild adapter som gjorts speciellt för hubless rotorer. Alla de nödvändiga bitarna kommer att ingå med broms svarv och är ofta belägna i ögonhöjd på baksidan av bromsen svarv på krokar. Själva rotorn på Arbor
3

Slide . Rotorn måste vara nästa som den första adaptern gör det möjligt att vara på plats för dubbla cutter, vilket kommer att skapa en ny yta på båda sidor samtidigt.
4

Lägg ut en adapter eller spacer efter rotorn. Detta kommer att hjälpa svarven för att hålla rotorn snäva för exakt svarvning. Konsultera manualen för att kontrollera att se vilken adapter eller spacer bör användas beroende på vilken typ av rotorn du vänder.
5

Placera självinställande bit efter det att hjälpa rotorn snurra koncentriskt. Den självjusterande spacer förhindrar diagonal dragkraft, vilket kommer att resultera i en total ojämn yta cut. När du har installerat den självinställande bit, skruva på berså muttern. Detta kommer att hålla allt på plats och förhindra alla distanser och rotor från att falla av svarven.
6

Placera den medföljande ljuddämparen bandet på rotorn. Ljuddämparen bandet kommer att bidra till att förhindra alltför stort buller från den dubbla saxen eftersom det är att skapa en ny yta på rotorn på båda sidor. Eftersom det inte finns någon smörjning eller kylmedel som används på en broms svarv, metall mot metall i skäret och rotorn skapar en mycket högljudd, högfrekvent ljud som förhindras genom att fästa ljuddämparen.
7

Justera twin fräs för en grov genom att anpassa den till bara beröra varje yta av rotorn. Vrid bromsen svarv på och ta din första grov av ungefär 0,015 av en tum. Ta den dubbla saxen tillbaka till sitt utgångsläge och ta en .008 av en tum finbearbetning att slutföra rotorn renovering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133694.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.