87 Bronco Alignment specifikation

Ford Bronco var en tidig SUV som introducerades i augusti 1965, och producerade under 1996 . Den Bronco presenterade en justerbar fjädring som krävs regelbundna justeringar , ofta kallad " inriktning . " De fabriken specifikationer för anpassningen var desamma för alla modeller av Bronco 1987 . Caster

Caster är både bakåt och framåt lutningen på styrspindeln från sann vertikal . Caster är mätning i vinklar som är ansvarig för riktningsstabilitet . Den Bronco axellutningen borde vara samma på både vänster och höger hjul . Vinkeln måste vara 4-6 grader med bilen som vid fyra inches av ridning höjd , både på fram-och bakhjulen .
Camber

Uppmätt i grader , är camber den utåt eller inåt lutning av hjulet i förhållande till fordonets mitt . Den Bronco kambervinkeln borde vara samma på både vänster och höger hjul . Vinkeln måste vara från + ¾ till 2 ¼ grader med bilen satt till fyra inches av ridning höjd .
Toe

Toe är skillnaden mellan de främre och bakre inre kanterna av de främre hjulen. Toe - in specifikationen är 1/32 inches .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133692.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.