Katalysator ersätter Lag

Någon tanke felaktigt byte eller manipulation av sin bils katalysator kommer att överträda 1988 EPA Clean Air Act , vilket kan innebära böter på upp till $ 25.000 . Ingen Ingrepp

Ingrepp med katalysatorer omfattar nu privatpersoner samt butiker ljuddämpare och andra bilrelaterade företag reparation . Målet är att ringa in insatser för att , " bypass , besegra , eller blir verkningslös någon enhet avgasreningssystem eller komponent i konstruktionen av ett system för avgasrening , " enligt EPA hemsida .
Salvage Yard inköp
p Det är nog inte en bra idé att överväga att besöka en bärgning gård för att hitta en begagnad omvandlare på en junked bil , eftersom , om det inte har testats , är det ett brott mot lagen . Dessutom skulle rädda och skräp varv hållas ansvarig för att sälja begagnade och oprövad konverterare som småningom blev installerade .
Ljuddämpare Shop Riktlinjer

EPA har strikta riktlinjer för ljuddämpare butiker som måste följas när det gäller byte av katalysatorer . Till exempel måste ljuddämpare butiker återställa bilens avgassystem , " till sin ursprungliga katalysator konfigurationen om de arbetar på den del av avgassystemet , " föreslår EPA hemsida . Dessutom , om hela avgasröret byts ut, måste katalysatorn bytas ut också.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133684.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.