Transmission Flush Verktyg

Transmission flush verktyg används för att bearbeta de fluider som krävs för en korrekt drift av en sändning. Transmission spolar är en del av bilens underhåll. Ta bort skräp från ett fordons transmission kommer att bidra till att de rörliga delarna i transmissionen håller längre. De verktyg som används vid överföring spolar är speciellt utformade för att säkert flytta vätska ur transmissionen och ersätta den med ny vätska. Transmission flush verktyg hjälper också en bil tekniker se om det finns någon ovanlig skräp i transmissionsolja som kan vara avgörande för att upptäcka överföring problem tidigt. Cooler Linje Flush Machine

Kylaren line överföring flush maskinen är ansluten till de kallare linjer av en sändning. Den infällda maskinen förutsätter att fordonet startas så att fluiden trycks genom överföring. Eftersom fluiden rör sig genom överföring, är den gamla vätskan uppsamlas i kylaren linje flush maskin och ersätts av ny vätska kommer in från maskinen genom kylaren anslutningar. Denna typ av transmission flush maskin använder motorns egen transmission pump för att överföra vätskor så att inget övertryck skapas i transmissionen.
Inlopp Flush Machine

pumpens inlopp flush maskinen är ansluten till pumpen intag av en sändning. Ny transmissionsolja förflyttas genom överföring och sedan hamnar i ett uppsamlingstråg i andra änden av transmissionen. Fördelen med inloppet flush maskin är att smuts och skräp som kan ha samlats i transmissionen över tiden spolas ut när vätskan rör sig genom och deponeras i samlingen pannan. Teknikern kan undersöka vätskan efter tecken på slitage eller metall spån som kan tyda på allvarliga problem med sändningen.
Transmission Jack

växellådsdomkraft används för att stödja en överföringsenhet som behöver tas bort från ett fordon för reparation före översändning flush. En växellådsdomkraft lyfts upp under bilens växellåda och sändningen lossas och vilade på domkraften. Domkraften kan därefter sänkas med transmissionen säkert på den. Båda ändarna av transmissionen stöds av domkraften så att överföringen enheten hålls nivån.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133681.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.