Hur hitta påminner om en 1990 Mazda Miata MX5

Upptäcka att det har skett en återkallelse utfärdas på ett fordon kan orsaka för stor nöd. Det kan vara ännu mer stressande om fordonet är äldre, med insikten om att bilen kan ha körts medan osäkra. National Highway Traffic Safety Administration har satt ihop en hemsida som är lätt att söka efter någon påminner utfärdas för bilar. Det är så lätt att hitta påminner om en 1990 Mazda Miata MX5 som det är att hitta minns information om den senaste versionen av bilen. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Logga in på Internet och gå till den särskilda webbplatsen för National Highway Traffic Safety Administration för forskning erinrar på fordon med hjälp av länken anges i avsnittet Resurser nedan.
2

Välj "genom Vehicle" från rullgardinsmenyn för "Sök efter en Recall" i "Safety påminner" rutan på huvudsidan. Klicka på "Go"-knappen för att bekräfta valet och fortsätta till nästa sida.
3

Välj "1990" som årsmodell från rullgardinsmenyn och klicka på " Skicka in Model Year "-knappen för att fortsätta.
4

Välj" Mazda "som den gör av bilen med hjälp av rullgardinsmenyn och tryck på" Skicka in Gör "-knappen för att gå vidare.

5

Välj "Miata" som modell typ och klicka på "Skicka Model"-knappen för att fortsätta.
6

Välj en specifik komponent på menyn och tryck på "Hämta påminner "-knappen för att komma åt att komponenter minns notering. Menyn kommer endast att lista komponenter med befintliga återkallelser. Klicka på "Hämta påminner" utan att välja en komponent för att se alla minns förknippas med en 1990 Mazda Miata.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133675.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.