Lexus GS400 service Tips

GS 400 bilmodell tillverkas av Lexus, moderbolag till Toyota Motor Co Lexus GS 400 modeller introducerades år 1998 och avslutades år 2000. Läs din manual fordonsunderhåll att identifiera rekommenderade serviceintervall datum för din GS 400. Tjänsten i Lexus återförsäljare kan vara dyrare, men är återförsäljaravtal personal utbildad för att diagnostisera problem för GS 400 och även erbjuda förebyggande underhåll. Kontrollera Timing Belt

Lexus GS 400 modeller på vägarna kommer sannolikt att ha hög körsträcka, eftersom de har varit ur produktion för en stund. Därför måste du kontrollera din guide fordonsunderhåll att avgöra vid vilken körsträcka betyg en kamrem bör bytas. Det här jobbet kan innebära utbyte av vattenpump, termostat, främre motortätningar, sträckaren, serpentin bälte och kylvätska. Den genomsnittliga avgiften är ca $ 620, i november 2010, på din lokala Lexus återförsäljare. Funktionaliteten hos din GS 400 beror på denna tjänst för att undvika motorfel.
Byt Kylare och Hose

radiator i en Lexus GS 400 är avgörande för bilens kylning systemet. Var noga med att kontrollera din radiator med jämna mellanrum. Tidsperioden kommer att listas i din fordonsunderhåll guide eller så kan du ringa din lokala Lexus serviceavdelning för information om kylaren och slang service. Radiatorn måste kontrolleras för läckage, korrosion och sprickor. Förebyggande underhåll gör att du kan byta ut kylaren i förväg, så att din GS 400 inte kommer att stängas på vägen.
Få en Tune Up

Tune-up tjänsten ingår tändstift, däck rotation och /eller balansering, nya torkarblad, vätskan förändras med ett nytt filter, en broms check och en drivaxel check. Service citat från Lexus återförsäljare är beroende av vård och körsträcka på din GS 400.
Kontrollera ledningsdragningen
p Om du upplever problem som windows som inte rulla ner, sidospeglar som inte rör sig, eller inre varningslampor som signalerar ett elektriskt problem, gå till en Lexus återförsäljare för service. I händelse av en dåligt ersatt vindruta kan vatten orsaka den elektroniska styrenheten (ECU) att krångla. Om detta problem ignoreras, alla elektriska komponenter skulle så småningom fel. Tidig diagnostik kan spara tusentals kronor på dyra elektriska reparationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133671.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.