Problem med Bad auto mekanik

Att hitta en kvalificerad bilmekaniker kan vara svårt om du inte är säker på om kriterierna. Forskning mekanik innan du väljer en. Samtidigt gå till en återförsäljare som tjänster just din bil kan verka som det bästa alternativet, kan det tjänsten vara mycket dyrt. Att hitta en kvalificerad bilmekaniker kan uppnås om du gör dina läxor och se upp för varningstecken på en dålig mekaniker. Tillstånd av Garage
hålla ett garage ordnad är viktigt att effektivisera arbetet.

Även om detta kanske inte verkar viktigt på ytan, är det berättar mycket av det arbete som utförs. Om ett garage är i total oordning, kan detsamma gälla för mekaniker övergripande arbetsmoral. Om verktygen inte är organiserade och lättillgänglig, kan det kosta dig mer i form av timlön, eftersom det kommer att ta längre tid att slutföra jobbet. En bra mekaniker kommer att hålla en ordnad garage och verktyg i sina rätta ställen.
Rekommendation
ta rekommendationer från vänner och familjemedlemmar på bra mekanik.

Innan beslut fattas om en bilmekaniker, kolla med familj, vänner och arbetskamrater. Chansen finns, de har haft en upplevelse eller två med lokala mekaniker, och de lärdomar de lär du kan förhindra ett dyrt misstag. Diskutera några namn du har plockat och se om någon sticker ut som bra eller dåligt. Leta efter ledtrådar såsom högre räkningar än uppskattningar och hur mekaniker behandlar kunder. Kundservice är viktigt i auto reparation.
Kunskap
En bra mekaniker kommer att hålla dig uppdaterad på kunskap.

Mekanik ska certifieras i det område som de är anställda i. Mekanik certifierade i Automotive Service Excellence brukar studera upp på ett konsekvent sätt. Med alla typer av nya bilar och kapacitet motor, vill du verkligen en up-to-date mekaniker arbetar på din bil. Om din mekaniker är inte uppdaterade på certifieringar eller verkar obekymrade om en brist på certifiering, leta någon annanstans.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133655.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.