Hur man byter en stulen bil nyckel

En stulen bil nyckel kan vara en stor olägenhet. Till skillnad från en permanent förlorad bilnyckel, som kan bytas ut, kräver en stulen bilnyckel ett nytt lås för bilen, förutom en ny nyckel. Moderna nycklar har elektroniska säkerhetssystem som är svåra att kopiera, så du måste kontakta din återförsäljare och hänvisas till en kvalificerad låssmed. Om din bilnyckel har blivit stulen, bör din primära bekymmer att garantera säkerheten för ditt fordon. När din bil är säker, kan du börja byta ut låssystemet. Saker du behöver
Fordon titel
Fordon registrering
Visa fler instruktioner
1

Kontakta den lokala polisen och meddela dem att dina nycklar stals. Var noga med att ge en fullständig redogörelse för brottet. Informera dem om du tror att tjuven kan försöka använda dina nycklar för att stjäla din bil. Om de stal andra tangenter, liksom, låt polisen vet vad de har tillgång till.
2

Förhindra tjuven från att få tillgång till ditt fordon. Kontakta en lokal bogsering tjänsten att få bilen flyttas till en säker plats. Du kanske kan hitta en bogsering tjänst som också erbjuder låssmed tjänster.
3

Kontakta din bilhandlare. Fråga vad de tar betalt för att rekey säkerhetssystemet på ditt fordon.
4

Kontakta lokala låssmed tjänster. Fråga om de erbjuder nya nycklar tjänster för din bil, och hur mycket de tar betalt. Många låssmeder tillhandahåller sina tjänster till lägre kostnader än dealern. Välj en ansedd låssmed.
5

Ta din bil till din återförsäljare eller en ansedd låssmed, för att få dem rekey din bil. Vissa låssmeder kommer till din bil och din återförsäljare kan erbjuda sig att skicka en bärgningsbil, annars kommer du behöva anlita en bärgningsbil för att flytta ditt fordon. Var beredd på att bevisa att du äger bilen, inklusive titel och registrering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133652.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.