Wheel Repair Produkter

En av de viktigaste komponenterna till en bil, bortsett från motorn, skulle behöva vara sina hjul och däck. Rörelseresultatet någon form av fordon är inte bara farligt, men det kan också bli kostnads-och tidskrävande om inte åtgärdas på rätt sätt. För varje mekanisk förmåga och kompetens som en fordonsägare kan eller inte kan ha, det finns hjul reparation produkter som finns på marknaden. Aluminum Wheel Repair

HTS-2000 och HTS-528 stavar lödning är produkter för reparation av aluminium eller stålhjul. Bil, lastbil, RV, bussar och släp hjul kan alla repareras med endera av dessa produkter. Däck fixeras enkelt och permanent. Med mer draghållfasthet, är HTS-2000 lödning spö effektivt penetrera tidigare föroreningar. Ingen svetsning behövs och värme kan appliceras med en propån, butan, karta eller oxi-acetylen fackla. En video är också tillgängligt som beskriver de många användningsområden för denna linje av produkter däck reparation.
Lättmetallfälg Reparation

För din lyx och högpresterande europeiska bilar såsom en Porsche, BMW, Mercedes och Audi, är det Wurth tyska Alloy Silver Wheel Lacquer hjul färg. Denna produkt är lämplig för både spot reparationer och fullständiga-wheel restaurering. Den torkar snabbt och är chip resistenta. Säljs i en 400 ml aerosolspray, ger Wurth tyska Alloy Silver Wheel Lack tillräckligt produkten hjul reparation i två skikt. För en extra tredimensionell effekt, lägga till två till tre lager av Wurth High Gloss Clear Wheel Lack för en blank yta.
Engineered Wheel Products

Engineered Wheel Products erbjuder konsumenterna EWP 2810 Pro Straightener Series Wheel. Detta hjul reparera produkten är lämplig för alla som planerar på att antingen starta en däckverkstad eller lägga till en redan fungerande butik. För butiker som redan existerar, EWP 2810 Pro Series passar perfekt med de maskiner som finns i däck butiker, ljuddämpare och butiker kropp, samt en mobil lackreparationer säljaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133650.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.