Vad Är Equus Scan Tools?

The Equus Scan Verktyget används för diagnos ombord felkoder som produceras av en bils dator. The Equus Scan Verktyget kan diagnostisera felkoder för de flesta GM, Ford och Chrysler fordon börjar med 1996 års modell. Asiatiska och europeiska bilar fel också kan diagnostiseras med Equus felsökningsverktyg som börjar med 1996 års modell. Funktioner

Equus Scan Verktyget har förmågan att använda lagra diagnostiska mätningar i minnet av ett felsökningsverktyg. Detta gör det möjligt för fordonsindustrin tekniker för att skanna bilens dator och sedan granska den diagnostiska behandlingen en gång ut ur bilen. Verktyget levereras också med en batteribackup. Batteribackup driver scanner när en tekniker måste avsöka bilen när det är borta från en strömkälla. Den bakgrundsbelysta skärmen på Equus Scan verktyget förbättrar läsbarheten av verktyget.
Reparationslösningar

Equus felsökningsverktyg kan anslutas till Reparera Solutions tjänsten, som berättar varför en tjänst motor ljus är på, vad diagnosen är, och hur problemet kan lösas. Denna databas över kända koder och lösningar uppdateras regelbundet. Professionell auto tekniker har tillgång till dessa typer av databaser genom medlemsavgifter de betalar. The Equus Scan Verktyget gör det möjligt för hemmet mekaniker och bil entusiast för att få tillgång till denna information också.
Datoranslutning

Equus felsökningsverktyg låter reparationsverkstäder att överföra information som erhållits genom scannern till en kund fil. Rapporter kan genereras som visar rekord av felet, den föreslagna lösningen och fordonets aktuella utsläpp statistik. Länken möjliggör också skannern operatören att hämta nya fel-kod information samt eventuella uppdateringar som kan vara tillgängliga på Equus felsökningsverktyg. Det är viktigt att skannern har den senaste diagnosen programvaran så att när nya bilar kommer till marknaden, kan det Equus skanner kontakt med sina datorer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133645.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.