Hur man tar bort Chevrolet Suburban framsäten

I fråga om fordonets komfort, kan en bilbarnstol göra skillnaden mellan en smidig och bekväm körning, och en back-värk och skakig. Med tiden kan stoppningen i sätena slits och kommer inte längre att ge korrekt dämpning och stöd. Framstolarna i bilen är oftast de första att bära ner eftersom de är de platser som oftast används. Chevrolet byggde Suburban s framsätena så att de lätt kan ersättas med bilens ägare. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna fordonets båda framdörrar bred. Detta kommer att säkerställa att du har tillräckligt med utrymme för att ta bort sätena från bilen.
2

Skjut förarstolen framåt för att komma åt bultarna. Avlägsna bultarna med en hylsnyckel.
3

Skjut förarstolen bakåt försiktigt när de bakre bultar har avlägsnats. Stanna när det finns tillräckligt med utrymme för att komma åt de främre bultarna. Ta bort den främre fästskruvar med hylsnyckel.
4

Tippa stolen bakåt och koppla ledningarna för de främre kontrollerna. Om bilen är utrustad med sidokrockkuddar, se till att den negativa kabeln har kopplats ur batteriet och minst 15 minuter har gått innan du tar bort framstolarna.
5

Ta förarsätet med en handen på ryggstödet och den andra handen under sätet och lyft försiktigt upp den. Ta förarsätet från fordonet.
6

Upprepa dessa steg om du tar bort den främre passagerarstolen från fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133644.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.