Vad är en motor Packning ?

En motor packning , även känd som en topplockspackning är mellan motorblocket och topplocket och är tillverkad av flera lager av stål , massiv koppar eller i vissa fall en komposit tillverkade av asbest eller grafit . Motorpackning plats

En motor packningen mellan motorblocket och cylindrarna . Den är försedd runt kolvarna och skapar en tätning mellan att hålla trycket i cylindrarna . Packningar måste sitta ordentligt under installationen för att säkerställa att det inte finns någon tryckförlust när topplocket och blocket bultas ned .
Motor packning misslyckande

Motorpackningssats fel kan uppstå när packningen blir skeva eller spruckna och tillåter frisättning av tryck och med det , en minskning av kompressionen i motorn cylindern . Detta kan också möjliggöra motorns kylvätska och olja att blanda . Normalt kommer packningen måste bytas ut när det finns en läcka eller förlust av tryck .
Motorpackningssats underhåll
p Det finns inget underhåll att öka livslängden för en motorpackning . Förebyggande underhåll är att upprätthålla kylsystemet för motorn för att värmen inte orsakar packningen att förvränga eller spricka .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133640.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.