Brake svarv Definition

När har dina bromsar görs kommer bilverkstad försöka förvandla dina rotorer istället ersätta dem , vilket sparar pengar . Om det kan, kommer det placera rotorerna på en broms svarv och dyka upp igen dem när du byter ut din bromsbelägg . Funktion

En broms svarv är en specialitet maskin som används för att slå rotorer för fordon . Med tiden blir de ytor rotorerna urkärnade och krokig och måste återuppstått för mjukare inbromsning . En broms svarv använder ett specialverktyg för att skära bort den gamla ytan och lämnar en fin , slät yta för bättre bromsförmåga .
Betydelse

Även om det är möjligt att vända en rotorn på en bänk svarv , har en broms svarv specialiserade verktyg och andra tillbehör som effektiviserar processen . Bromsen svarv förhindrar ständiga byte av rotorer när de börjar bära ner efter år av användning .
Överväganden

Det måste finnas tillräckligt med material kvar på rotor för att använda en broms svarv för att skapa en ny yta . När rotorn har vänt till under tillverkarens specifikationer , måste den bytas ut , så en mätning av dess tjocklek med en mikrometer är viktigt innan du försöker vrida en rotor på en broms svarv .
< Br >
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133625.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.