Hur man byter en spegel Jeep Commander

De backspeglarna på Jeep Commander är gjuten på spegeln motorn. Detta ligger inne i de stora spegelaggregat fastskruvade vid det övre hörnet av dörren. Byta spegeln kan verka svårt, men faktiskt, spegeln bultar på plats med hjälp av tre dubbar formade till slutet av montering och tre muttrar, som ligger bakom en lucka på insidan av dörren. Därför tar det väldigt få verktyg och bara lite tid för att ändra speglarna på din Commander. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren till din Jeep Commander och rulla ner rutan. För att undvika att skada lacken på dörren, måste du ha tillgång till hålla spegelaggregatet medan du ta bort muttrarna som håller fast spegeln på dörren. Detta förhindrar dubbar gjuten på sidan av spegelaggregatet från repor dörren.
2

Ta bort sidoplåten från innanför dörren genom att dra utåt på det. Luckan är i det övre hörnet av dörren, mittemot spegelanordningen.
3

Koppla bort kabelhärvan som ansluter motorn inuti enheten med strömbrytaren för makt speglar. För att göra detta, dra de två isär kontakterna.
4

Ta bort de tre monteringsmuttrarna som håller fast spegeln i dörren med en djup och hylsa och spärrskaft. Kom ihåg att hålla spegeln medan du ta bort muttrarna.
5

Dra spegeln ut genom dörren och placera dubbar i den nya spegeln monteras i dörren. Håll dörren medan du drar åt spegeln på plats med muttrarna.
6

Anslut ledningsnätet för att lägga makten tillbaka till motorn inne spegelaggregatet.
7

Placera luckan på plats och slå den lätt med handflatan för att knäppa den på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133612.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.