Hur du hittar NYS besiktningsstationer

Var 12 månader måste fordon som är registrerade i staten New York tar emot säkerhet och utsläpp inspektioner. Även om det finns några undantag, till exempel för bilar tillverkade före 1996, är de flesta fordon som krävs enligt lag för att få dessa inspektioner varje år. Varje län och de flesta städer i New York har registrerat inspektioner stationer. Använd New York state Department of Motor Vehicles webbplats för att hitta inspektionsstationen närmast din position. Saker du behöver: Din bilens New York registreringsbeviset
Visa fler instruktioner
1

Gå till nydmv.state.ny.us. Från menyn till vänster, klicka på länken till "Hitta besiktningsstationer, verkstäder, etc." Bara under den andra delen av texten är en länk som lyder "Hitta DMV reglerade verksamheter nu." Klicka på den här länken.
2

Välj "Public bilprovningsstationer" längst upp på sidan. Längst ner på sidan väljer du hur du vill söka efter en inspektion station, på postnummer eller länsvis. Du kan inte söka efter både, så du måste välja.
3

Ange fordonets vikt. Du kan hitta denna information på dina registreringspapper och ett prov Dokumentet finns tillgängligt på hemsidan för att hjälpa dig hitta den informationen. De flesta personbilar kommer att falla in i den första kategorin alternativet: fordon £ 8500. eller mindre.
4

Välj den typ av bränsle som bilen använder på nästa meny. Detta är också noterat på din registrering med en bokstavskod, t.ex. G för gas eller E för el. Se till att du väljer rätt, eftersom vissa stationer endast tjänsteleverantörer vissa typer av fordon.
5

Välj vilket år din bil gjordes från menyn, före 1996 eller efter 1996. Om din bil gjordes för 25 år sedan, kan det inte lagligt att kräva årliga inspektioner. När du har angett den här informationen, visas en lista med verksamheten namn och adress på varje licensierad kontrollstation i det område du valt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133610.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.