Auto Mekaniska Verktyg

Automotive mekaniker har många verktyg till sitt förfogande och som bilar blir mer och mer komplicerade, så måste även verktyg för att arbeta med dem. På grund av detta har den standard verktyg bröstet av den genomsnittliga mekaniker vuxit från ett hem uppsättning hylsor och några skiftnycklar till en komplex samling av mycket specialiserade verktyg. Stroboskop

Timing lampor har blivit ett måste verktyg för fordonsindustrin mekaniker. Dessa pistol formade verktyg är i huvudsak strobe lampor som drivs av bilar tändning som används för att belysa timing markörer på bilar kamrem eller kamkedjan. Den stroboskopeffekt fryser timing markörer och hjälper mekanikern korrekt diagnostisera och korrigera eventuella timing problem som kan finnas.
Motor Lift

Även känd som en motor kran eller ett körsbär plockare, är motorn lyft ett viktigt verktyg för att ta bort en motor. Ofta reparationer kräver att motorn på bilen tas bort eller är helt enkelt lättare med den ut, såsom kropp arbete. Ser som en motor väger mer än genomsnittet mekaniker kan lyfta, blir motorn hissen ett liv, och tillbaka, sparare. Det fungerar genom att fästa en tung kedja till motorn och använder en fribärande vev att dra motorn upp och ut ur motorrummet.
Fjäderspännare

När du gör komplexa fjädring arbete, kan det vara nödvändigt för mekanikern att tillfälligt ta bort eller helt ersätta suspensioner fjädrarna. Eftersom de är byggda för att stödja den höga vikten av en bil, komprimera dem tillräckligt för att få tillbaka på plats är omöjligt utan hjälp av en fjäder kompressor. Dessa mycket enkla verktyg tillämpas mycket mer kraft och gör så mycket jämnare än en människa är möjligt och håller den komprimerade fjädern, vilket frigör mekanik händer att placera den utan att oroa dig för plötsliga dekompression.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133606.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.