Skillnaden mellan lång Block Vs. Korta Block Motorer

Ska du köpa en kort eller lång block motor? Om du planerar en total motorrenovering, kan köpa ett kort block vara vägen att gå eftersom det tillåter dig alternativ för delar du behöver. Men om ditt intresse är ett lager motor, kan köpa en lång blocket vara bra, eftersom stock-komponenter kommer att fungera. Med undantag för Chevrolet, långa och korta låda motorer har samma yttermått. Long Block

En lång block är en komplett motor, förutom att det kräver de yttre delarna som harmonisk balansaxel, täcker ventil, avgassystem och grenrör intag, svänghjul, transmissionskåpan och oljetråget. De yttre delarna är ytterligare inköp, och kommer att behöva installera.
Short Block

ett kort block består av endast motorblocket, och behov inre delar såsom oljepump , topplock, lyftare och packningar. Dessa delar är också ytterligare inköp och behöver installation. En kort block kan eller inte kan komma med timing delar och kamaxlar. Om du inte är en professionell mekaniker bör du överväga att anlita en att installera dessa delar.
Skillnad i Expense

De interna delar som behövs för en kort block är dyrare och tar längre tid att installera än de yttre delarna som behövs för en lång block. Därför, genom att spendera extra pengar för delar och arbete kommer du förmodligen att investera så mycket pengar, om inte mer, i ett kort block, än om du hade köpt den mer komplett långa blocket till att börja med.
Garantitäckning

garantin kan vara en faktor i ditt beslut om att köpa en lång eller kort block motor. Garantin täcker inte de installerade interna delar i ett kort block. Garantin täcker endast ursprungliga korta blocket.
Varning

Varken kort eller en lång block är en "fullständig övergång paket" som ibland annonseras. Kompletta paket inkluderar vanligen ecu, transmission och andra komponenter du behöver för din bil att köra. Således, om du köper en lång block du behöver också en överföring, ECU och ledningar förutom de yttre delarna. Om du köper ett kort block du behöver också ett huvud förutom de inre delarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133600.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.