Felaktiga Audi Generator Symtom

Generatorn i en Audi är en viktig del av bilens elsystem. När du startar upp din Audi, skapar fordonet först en gnista i motorn från el som lagras i batteriet. När du kör din Audi, börjar generatorn att generera elektricitet som den använder för att fortsätta att skapa en gnista i motorn samt köra andra elektriska apparater och ladda upp batteriet till nästa gång bilen startas. En trasig generator kan upptäckas av några symtom. Dött batteri

Om batteriet i din Audi har dött, kan det vara från en trasig generator. Har ditt batteri testat, om du inte redan har gjort, för att se till att batteriet är fortfarande bra. Om batteriet är bra, då har din generator testas. En felaktig generator kommer inte att överföra tillräckligt med el till batteriet medan bilen kör, så att batteriet kommer att dö i förtid. Motorn kan ha svårt att vända över eller startar inte över huvud taget efter det att fordonet har suttit i flera timmar.
Brända säkringar

En trasig generator kan orsaka säkringar i din Audi för att blåsa ut. Om olika elsystem i din Audi inte fungerar, ta en titt på bilens säkringsbox. Byt ut alla säkringar. Om samma eller ännu fler säkringar blåsa snart efter, kan det vara generatorn producerar för mycket el för bilen, och säkringarna blåser ut från den ökade elektriska flödet.
Strålkastare

en Audi strålkastare kan hjälpa dig att avgöra om bilens generator går dåligt. Den strålkastare Testet måste utföras utanför och på natten och kräver två personer. En person startar bilen medan den andra personen står 50 meter framför den. Med bilen i friläge eller park, tryck ned gaspedalen. Om strålkastarna antingen svag eller bli ljusare, är det en indikation på att generatorn i Audi går dåligt.
Battery Test

annat sätt att berätta om generatorn dör på din Audi är att testa generatorn. Starta Audi med huven öppen. Medan bilen går på tomgång, ta bort minuskabeln från batteriet. Om bilen stannar ut eller stannar, är det en indikation generatorn misslyckas. Om Audi fortsätter att gå utan problem, är batteriet sannolikt den skyldige.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133593.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.