Hur man målar min bil på Hem

Paint är en viktig del av en bils yta. Färgen på en bil ger ett attraktivt utseende, och skyddar karossen från rost eller skador. Om färgen bleknar eller skadas, är det nödvändigt att lägga till en ny lack för att skydda bilens kaross från vädret. Medan måla en bil kan låta som en komplicerad uppgift, kan någon person med rätt verktyg tillämpa ett nytt lager färg. Saker du behöver
Paint
Primer
måla pistol
luftkompressor
rör pinnar
Body kitt
Sandpapper
Mask
Handskar
Soap
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Inköp av färg, primer och nödvändigt verktyg för att måla din bil. Besök en bil färghandel för att få färg speciellt avsedd för bilar. Du kan måla bilen den ursprungliga färgen, eller välj en ny färg. Välj en färg med tydlig emalj blandas in, så du behöver inte lägga en extra klarlack skikt.
2

Reparera eventuella brister i bilen. Använd en buckla-dra för att ta bort små bucklor. Applicera Bondo eller bgody kitt filler till bilens kaross för att fylla repor eller små bucklor och sand eventuella rostfläckar med 100 sandpapper. Sand allt kitt tills det smälter in i bilens kaross. Använd 100 slippapper för att slipa material spackel.
3

Tvätta bilen noggrant med biltvätt tvål och vatten. Ta bort alla spår av damm, smuts eller fett. Torka bilen med en mjuk handduk.
4

Sand hela bilen med 400 sandpapper. Använd en slipmaskin, eller en slipning block till sand det jämnt. Detta kommer att ge en ordentlig yta för primer och färgvidhäftning. Torka av slipdamm från bilen med en fuktig handduk.
5

tejp Använd maskering och maskeringspapper att skydda alla delar av bilen färg. Täck vindrutan, hjul, emblem, trim, och mer. Se till att alla utsatta områden är de områden du planerar att måla.
6

Prime bilen med en bil sprutning verktyg. Häll primer i färgen pistolen, slå på kompressor och spraya primern i en vänster-till-höger rörelsen. Använd en stadig hand och håll pistolen ca 10 inches bort från bilen medan sprutning.
7

Slipa grundfärgen när den har torkat ordentligt. Använd 400 grit sandpapper att poängsätta primer så färgen kan fästa till ytan. Torka hela bilen med en fuktig handduk för att avlägsna slipdamm.
8

Spray garaget golvet eller trottoaren med en vattenslang för att väta smuts och skräp. Kontrollera att det inte finns några buggar eller skräp i området. Blanda färgen med hjälp av en uppståndelse pinne och häll det i färg pistol. Använd en målning skärm för att ta bort stora färg bitar när du häller. Placera locket på färgen pistolen, och slå på kompressorn.
9

Måla bilen med breda penseldrag från vänster till höger. Avstånd Dina måla pistol cirka tio inches bort från bilen hela tiden. Släpp färgen utlöser vid kanterna när man målar för att undvika dropp vid kanten. Lägg ett lager om det behövs med hjälp av samma steg. Låt färgen torka innan körning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133590.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.