Hur du köper Ombyggda Transmissioner

Renoverade delar påverkar ingen annan bransch som det gör i de bildelar och leverans affärer. För att göra en prisvärd produkt tillgänglig för allmänheten, många bildelar kan "byggas om", vilket gör att kostnaden låg. Transmissioner är ett utmärkt exempel på kostnader som påverkar kvaliteten genom processen av renovering en fungerande produkt från en annars värdelös kärna. Instruktioner
1

Forskning dina alternativ för lokalt och online. Använd Internet för att hitta information om överföring butiker i ditt område. Att veta hur man köper ombyggda transmissioner inkluderar shopping för den bästa leverantören. En ombyggd växellåda kan ha en prisskillnad på 80 procent från en återförsäljare till en annan. Kvaliteten på arbetet är ett bekymmer, men att veta hur man ska handla för ombyggda transmissioner hjälper dig att undvika dålig hantverk.
2

Sök efter grossist delar återförsäljare som säljer motorer och växellådor tagna ur bärgats fordon. Nya sändningar kan bli tillgängliga till grossistpriser från dessa rädda företag, eller så kan du ha en ombyggd som sparar pengar eftersom överföringen är i bättre form än din busted originalet.
3

Gå till en prestanda delar återförsäljare för sitt pris på ombyggda transmissioner. Företag som Jegs och Summit har att erbjuda högkvalitativa ombyggda sändningar till sina kunder. Många kunder använder sändningarna i prestanda bilar och lastbilar och kräva en högre kvalitet. När du vill köpa ombyggda transmissioner, det finns inget bättre ställe att få en än från en återförsäljare som har nära band till tillverkare av transmissionsprodukter och reservdelar.
4

Ring upp kontakten antal företag som du vill Mer information från. Nu är det dags att ta hjälp av en erfaren tekniker om du behöver mer hjälp med att välja rätt ombyggda växellåda. Har din bil till hands när du pratar om en ombyggd växellåda så att du kan hjälpa tjänsten guide hjälpa dig. Var beredd att svara på hans frågor om motorstorlek, fabrikat, modell och tillverkningsår. Allt detta och mer kan behövas för att beställa rätt ombyggda överföring för dig första gången. Nämn några uppgraderingar i däckdimension, bak utväxling och körförhållanden.
5

Organisera information från varje av de ombyggda transmission återförsäljare och grossister du talade med. Eliminera de lägsta-och högsta från affärer där tillämpliga och kontakta minst tre av de återstående alternativen. Vara beredd att erkänna din forskning och få din försäljare hjälper dig att få det bästa erbjudandet. Leta efter uppgraderade delar inklusive ventil-kropp förbättringar och band koppling när de erbjuds. Tänk på att betala lite mer än genomsnittet kan få dig en över genomsnittet resultat.
6

Köp den mest praktiska valet av ombyggda transmissioner efter att göra din forskning. Har en postorder transmission skickas direkt till en överföring butiken för installation eller till garaget för att göra det själv transmission installation. Var noga med att få en begränsad eller utökad garanti. Börja skydda din investering genom att skydda din investering med försäkringar.
7

regelbundet inspektera prestanda och vätskor i din ombyggda ny växellåda, och rapporten problem till den återförsäljare som sålde du del. Rapportera problem och få hjälp med fastställande och problem som resulterar från återuppbyggnaden. Du kommer inte att köpa en citron eftersom du vet vad du gör. Med hjälp av dessa tips om hur man köper ombyggda transmissioner är det första steget i att spara lite pengar på en del du behöver arbeta långt in i framtiden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133583.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.