Transmission Flush vs Ändra

Transmission spolar verkar som om de skulle vara överlägsen en enkel fluid förändring, men verkligheten är lite mer komplicerad. Fluid förändringar är ganska säker, men spolning kan orsaka allvarliga skador. Definition

En transmissionsolja förändring oftast bara handlar om dränering av vätska i växellådans oljetråg och ersätta den med ny vätska. En flush ersätter alla växellådans vätskan.
Spolproceduren


Innan en vätskespolning, de flesta mekaniker har föraren kör ett lösningsmedel tvättmedel genom överföring för att frigöra lack och lös orenheter. Transmissionen är pumpas ut genom dess svalare linjer medan färsk vätska sugs i. Addera ditt Vätskeersättning

En flush ersätter alla växellådans vätska ( inklusive vad som finns i momentomvandlaren och linjer, som uppgår till så mycket som 10 qts.). En ändring ersätter endast de 3 till 4 QTS. i pannan.
Säkerhet

transmissionsolja spolar inte rekommenderas för fordon med gamla, missfärgad eller bränd vätska. Den nya vätskan gör att växellådans kopplingar slira, vilket resulterar i omedelbar misslyckande.
Tidsplan

transmissionsolja spolar är bäst lämpade för nyare bilar som har gått mindre än 30.000 miles sedan deras sista fluid förändring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133579.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.