Hur man sätter på en 1995 Mazda 626 Transmission Mount

Den 1995 Mazda 626 DX och LX modeller levereras lager med en 118hp 4-cylindrig motor och 1995 Mazda 626 LS och ES kommit lager med en 164hp V-6 motor. Transmissionen för alla fyra modellerna är antingen en 5-växlad manuell växellåda eller en 4-växlad automatlåda. På alla fyra modell transmissioner finns det bara en överföring mount. Den gamla växellådsfästet måste tas bort innan den nya växellådsfästet kan installeras. Transmissionen fästet är en liten bit av gummi fäst mellan transmissionen och ett tvärelement. En metall bult löper från botten av tvärbalken genom fästet och in i botten av transmissionen. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Ratchet satt
Ny transmission mount
Visa fler instruktioner
1

Palla upp framänden av 1995 Mazda 626 med domkraft. Placera domkraften på de främre slutpunkt support på höger och vänster sida av 626. Sänk 626 på pallbockar.
2

Skjut under Mazda 626 och föra ordet jack och alla dina verktyg med dig. Titta på sändningen och lokalisera växellådsfästet och tvärbalk. Placera domkraft under växellådan bakom tvärelementet framför motorn. Lyft upp växellådan med domkraften.
3

Ta bort bult från mitten av tvärbalken med spärrfunktion set. Dra ut den gamla transmissionen montera ut från mellan tvärbalken och växellådan. Höj överföring upp lite mer om växellådsfästet har fastnat.
4

Skjut nya växellådsfästet mellan sändning och tvärbalken. Se till att hålen på nya växellådsfästet är jäms med hålen på tvärbalken och växellådan. Sätt i bult. Sänk överföringshastigheten och ta bort domkraft från under sändningen. Dra åt växellådsfästet fästskruven med spärrfunktion set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133577.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.