Automotive Lift Golv Krav

Automotive hissar upp en bil upp för att lagra eller arbeta på det. Golv krav för att installera en hiss så att ingen skada kommer till dig, där bilen eller området hissen installeras. Eftersom det finns många modeller av bilar hissar, kommer dessa krav varierar. Kontrollera tillverkaren eller återförsäljaren för ytterligare specifikationer. Tillräckligt utrymme

Tillräckligt utrymme för installation och drift av hissen är en viktig förutsättning för säker bil lyft användning. Två-post och fyra-lyftar auto har olika rumsliga behov och din specifika auto lyft kommer att variera beroende på bredden och höjden. Du måste se till att det finns gott om utrymme för dig att manövrera runt hissen när fordonet är i luften eller hissen är i ett passivt läge. Dessutom kommer verktyg och andra föremål behöver flytta runt lyften lätt utan att stöta i den.
Konkreta krav

Automotive hissar måste byggas ovanpå armerad betong som är klassade för minst 3000 pounds per kvadrattum - eller PSI. Detta mäter hur mycket vikt i en enda kvadrattum betongen kan hantera. Endast betong kan användas eftersom den automatiska hissen fördelar vikten av bilen och vikten av att lyfta bilen till det kajer. Dessa bryggor lägger enorma vikt på golvet. Allt som inte graderas på 3.000 PSI eller högre är mycket troligt att spricka. Om detta inträffar, kan bilen och hissen faller, kritiskt skada dig eller någon annan i närheten.
Level Slope

golvet där en automatisk hiss är installerad bör nivån. Varje lutning i golvet kan översätta till hissen själv. Om detta händer, kommer små skillnader i fordonets höjd på lyften fördela bilens vikt oregelbundet. Detta kommer att leda till snedvridning i hissen struktur och kan även resultera i sprickor i hissen över tiden. Om denna lutning av golvet inte kan fastställas, bör du överväga att anlita en webbplats besiktningsman att kartlägga området. Du kan också hälla en ny nivå av betong. Om du gör det, måste du vänta i minst 30 dagar för betongen att bota.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133575.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.