Fluid Svänghjul Komponenter

En fluid svänghjul är en hydraulisk anordning. År 1905 Dr Hermann Föttinger, en maskinchef av Vulkan Werke AG i Tyskland, uppfann vätskan svänghjulet. Vätskan svänghjul är nu en grundläggande del av modern bildesign och används i andra tillämpningar, inklusive diesellok. Hydrauloljan

Fluid svänghjul lagra kinetisk energi i rotation. En vätska svänghjul överför rotation mellan axlarna med acceleration och retardation av en hydraulisk vätska. Utan hydraulolja en vätska svänghjul inte skulle fungera. Den hydraulolja ökar smidigt flytande svänghjul. I enkla flytande svänghjul, såsom de som används i cyklar, kunde hydraulvätska vara vatten.
Shell

Ett skal eller hölje måste vara en del av en vätska svänghjul systemet. En olje-tätning runt axlarna är också obligatoriskt. Höljet innehåller fluiden och turbinerna. Huset måste vara mycket solid, svänghjul kan explodera från överbelastning. Säkerhetsventiler minska behovet av tunga och dyra skal i sådana tillämpningar som de flytande svänghjulet komponenter som används i helikoptrar. Säkerhetsventiler vent vätska för att skydda mot explosion. Höljet kan göras från eller smidda stål.
Rotor /Turbine

En turbin är en roterande motor aktiveras av en ström av hydraulvätska omfattas tryck. Turbinen är vanligtvis gjord med en serie krökta blad på en central roterande spindel. Denna fläkt-liknande komponenten är ansluten till den ingående axeln. Turbinen är också känd som pumpen eller impellern löparen

Löpare är ansluten till den utgående axeln
,. Det också kallas den utgående turbin, löpare eller sekundära ratten. Detta drivande turbin roteras av en mover, som kan vara en elektrisk motor. Impellern rörelse förmedlar både utåt linjära och roterande rörelsen till vätskan. Impellern och löpare är en sammansättning av roterande blad. Den hydraulolja kommer ut med hög hastighet från pumpen, träffar de löpare blad och lämnar löparen vid låg hastighet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133574.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.