Vägassistans Fördelar med AAA

Oavsett om det är en road trip till Vegas eller köra bara några miles till mataffären, oförutsägbarhet faktorn ofta kommer in i bilden, även med de mest pålitliga fordon. Flat däck, låsa dina nycklar i bilen, eller få slut på gas frustrerar även den mest härdade personen. Men medlemmar av American Automobile Association (AAA) gynnas av ett brett utbud av akuta vägkanten tjänster som hjälper förarna i deras tider av behov 24 timmar om dygnet. Bilbatterier
AAA ger batteriet provning och ersättare.

Många gånger som ett resultat av ett misslyckat batteri, startar ett fordon inte. AAA erbjuder mobil batteri provning och ersättare. Om fordonet behöver en skjuts, ger AAA denna tjänst också. Dessutom, om batteriet misslyckas, erbjuder AAA professionell installation av ett nytt batteri till ett rabatterat pris.
Medlem Täckning

AAA vägkanten tjänsten omfattar föraren, inte bara det registrerade fordonet. Om medlem AAA driver en väns bil eller en hyra och det bryts ner, omfattar akut vägkanten tjänsten politik som bilen. Dessutom, om medlemmen är en passagerare i fordonet, ger politiken fortfarande tjänsten.
Bärgningstjänst

En primär funktion för AAA medlemmar ingår bogsering över hela USA och Kanada. AAA erbjuder medlemmarna fyra servicebesök per år, med särskilda körsträcka riktlinjer för varje typ av medlemskap. Premier Medlemmar får upp till 200 miles på en fiberkabel, och upp till 100 miles på de återstående tre dreven. Plus-medlemmar får 100 miles, och Classic Medlemskap ger sju miles.

För medlemmar kör fritidsfordon eller motorcyklar, erbjuder AAA-medlemskap en husbil /motorcykel bogsering alternativ. Det tillåter upp till fyra bogsering och däck-förändrade tjänster per år utan kostnad för RV eller motorcykel. Dessutom innehåller den också RV och motorcykel bogsering upp till 100 körning miles.
Reservbränsle
AAA medlemmar är försedda med tillräckligt bränsle för att få igång dem.

AAA Premier och Plus medlemskap har tillräckligt reservbränsle för att köra till närmaste bensinstation. Klassiska medlemmar måste betala för det som bränsle. Dessutom, om din bil kräver dieselbränsle, nämna att under servicebesök hjälper dirigera lämpliga och tillgängliga personal till din destination.
Bilnycklar

låsa dig ute av bilen sker även till de mest organiserade och samvetsgranna människor. Servicepersonal försöker nybörjar tillgång metoder med olika verktyg, men om det inte lyckas, fordon låssmed tjänster blir tillgängliga. Planen har fullt täckta och ersättningsbara kostnader. Premier Medlemmar får upp till $ 150 i delar och arbete, Plus-medlemmar får upp till $ 100, och Classic Medlemmar får upp till $ 60
Flat däckservice
Flat däck är ett vanligt problem. på vägen.

kör över en spik eller misstag hoppar över trottoarkanten resulterar vanligen i en punktering. Medlemmar utnyttja de effektiva platta däck som erbjuds av AAA: s akuta vägkanten tjänsten. Om föraren äger en operationell reservdäck, ersätter teknikern däcket. Om en reservdel är otillgänglig, bogserar teknikern bilen till närmaste bensinstation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133573.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.