Fördelarna med en Transmission Flush

En transmission flush har blivit en rutin fordonsunderhåll förfarande. Tillverkarna rekommenderar nu utför en transmission flush en gång var 30.000 miles. Transmission spolar erbjuder många fördelar för fordon som tillåter dem att fungera mer effektivt och håller längre. Fluid Borttagning och utbyte

Processen för en transmission flush är ett fullständigt utbyte av transmissionsolja, vilket är det som hjälper överföringen skall fungera effektivt. En överföring flush består av att byta ut den gamla vätskan --- som kan identifieras på grund av sin färg --- och ersätta den med ny transmissionsolja, som normalt uppgår till cirka fem liter. Växellådans filter är också ofta ändrats, vilket möjliggör överföring att fungera väl och öka dess livslängd.
Power-Flow Avbrott

Mestadels gäller för manuella växellådor, makt -flöde avbrott är ett problem som uppstår vid växling. Under växling, förlorar sändningseffekten något. Automatiska växellådor är mycket bättre på att upprätthålla makt än manuella växellådor, dock transmissionsolja fortfarande krävs för att göra övergången så smidig och oavbruten som möjligt. Transmission spolar hjälper att minska makten-flöde avbrott, vilket direkt påverkar "mjukhet" när du byter hastigheter på väg.
Slitage

viktigaste försäljningsargument för överföring spolningar är att förhindra mindre slitage på transmission över tiden. Fordon utan transmissionsolja --- eller färsk transmissionsolja --- kommer att bli mycket kortvarig och i slutändan behöver en ny växellåda.
Transmission service

Anses annan typ av rutinmässig överföring underhåll --- en överföringstjänst är inte samma sak som en transmission flush. En överföring tjänsten bara tar bort en del av transmissionsolja istället för hela beloppet som en transmission flush gör. Även överföringstjänster kan användas som en tillfällig ersättare för överföring spolar, de är inte lika effektiva.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133570.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.