Hur Shine Aluminum Wheels

Shining aluminiumhjul är riktigt viktigt om du vill att adekvat vård för dina hjul och hindra dem från att bära ner med tiden. Efter att ha utsatts för månader av regn, snö, smuts och sot, kommer aluminiumhjul börjar förlora sin lyster och börjar se slitna. För att korrekt lysa aluminiumhjul, behöver du rätt utrustning och polering förening. Processen är egentligen ganska enkel. Saker du behöver
Electric drill Flighter Tripoli rouge polering förening (brun) katalog Medium och fina polering hjul 6-8 inches
Metal polish
Microfiber handdukar
Visa mer Instruktioner
1

Tvätta hjulet ordentligt och avlägsna smuts och grime. Underlåtenhet att ordentligt rengöra hjulet innan polering kan orsaka repor.
2

Fäst mediet lumpskiva till borrmaskin genom att placera borrhuvudet i hålet på lumpskiva. Vrid borren för att säkra det på plats. När borren har fästs, täcka lumpskiva med brun Tripoli rouge polering förening. Om du arbetar med hårda att nå områden (t.ex. små ekrar), bifoga den fina lumpskiva istället.
3

Buff hjulet, med raka och även motioner. Gör inte buff i en cirkulär riktning som du skulle polera ut en repa på färgen av ett fordon, eftersom detta kommer att skada fälgen. När hjulet har kratsade ordentligt, använd microfiber handdukar för att tillämpa en metall polish för aluminium. Detta kommer att ge hjulet en skinande och nytt utseende.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133567.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.