Hur man ändrar Jets i en förgasare

En förgasare levererar bränsle, men hur mycket bränsle som den skickar till intaget av motorn beror på dess kalibrering. Mekaniska eller elektriska bränslepumpar trycker bränslet genom munstycken. Ändra munstycken i en förgasare och du kan ändra kalibrering av bränsletillförseln systemet. En besättningchefen på något dragrace laget kommer att berätta vad jet att byta till om han felsöker ett problem. Saker du behöver
Förgasare (Holley) katalog Jets (ersättare) katalog Skruvmejslar (flathead 4 inches lång) katalog Wrench (3/8, 7/16, 1/2) katalog Rags
Visa fler instruktioner
1

Placera förgasaren på en plan yta. Parkera i ett väl upplyst område på en plan yta för att ändra munstycken i en förgasare som redan är installerat i fordonet. Om förgasaren inte är installerad, ta förgasaren till en väl upplyst arbetsbänk.
2

Skruva ur skruvarna som håller flottörhuset och mätning blocket kroppen av förgasaren. Varje skål i en Holley Dominator 1250cfm förgasaren har fyra bultarna som håller bränsle skålar och blocken mätare tillsammans.
3

Använd en skiftnyckel för att vrida bultarna moturs tills de lämnar kroppen av förgasare. Dra dem hela vägen ut samtidigt som trycket på flottörhuset som kommer hålla och den mätning blocket på plats tills du drar bort den från förgasaren.
4

Separera flottörhuset och mätning blocket från kroppen av förgasaren. Bränslet skål och mätning blocket går sönder och du kan placera flottörhuset åt sidan. Ändra mässing jetplan som är skruvade i mätning blocket att ändra munstycken i en förgasare.
5

Skruva loss en eller flera av mässing munstycken i förgasaren s mätning blocket. Välj från ditt val av liknande jetplan och ersätta dem du bort med en ny på olika storlek. Den nya strålen kommer att ändra kalibreringen av bränsleflöde, vilket kommer att resultera i en prestanda vinst om det görs på rätt sätt.
6

Montera flottörhuset och mätning blocket tillsammans i dina händer. Ta aggregatet tillbaka till förgasaren och placera den i rätt position för att fästa den till förgasaren. Sätt i de fyra fästbultarna och dra åt. Upprepa på båda sidor av förgasaren, utbyta jets på samma sätt, med samma storlek på båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133561.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.