Hur man tar bort motorn från en Ford Focus

Ta motorn i en Ford Focus är en tidskrävande process som kräver rätt kunskap och verktyg. Motorn i en Ford Focus är en vanlig fyrcylindrig motor. Beroende på hur du kör din Ford Focus kommer att avgöra hur snart motorn kommer att bränna ut dig. Oavsett om motorn griper upp på dig eller om du vill uppgradera till en större motor, kommer motorn i Ford Focus måste avlägsnas. Saker du behöver
Engine hissa
Wrench
Skruvmejsel
Ratchet satt
Jack
Jack står
Bucket
Tung kedja
Visa fler instruktioner
1

Park Ford Focus för att möjliggöra plats för att få motorn hissa framför motorn. Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna från gångjärnen på insidan av huven och ta bort huven. Ta bort minuskabeln från batteriet.
2

Töm kylarvätska i en hink och ta bort slangarna ansluter kylaren till motorn med hjälp av en skruvmejsel. Skär slangarna om de inte lossnar. Ta bort fläkten, spännrullen och generator. Demontera fästbulten från alla dessa komponenter med hjälp av en spärrhake set. Ta bränsleledningar och intaget lufttillförseln.
3

Lossa servopumpen med spärrfunktion set. Ta ut kompressorn luftkonditionering och servopumpen. Lossa de elektriska ledningarna från motorn och ta bort dem. Ta bort avgasgrenröret med Ratchet set och en skiftnyckel för att ta bultarna från där motorn är ansluten till transmissionen.
4

Lyft bilen med en domkraft och sätta pallbockar vid stödskenoma till hålla bilen från att falla på dig. Skjut under Ford Focus och lyft bort startapparaten och avgasröret kontakter med ratchet set för att ta bort skruvarna som ansluter dem till motorn. Ta bort transmissionskåpan anslutningarna vid tvärbalken med hjälp av tång för att hålla muttern och spärrfunktion inställd för att skruva loss bulten.
5

Ta bort skruvarna från motorfästen ansluta motorn till ramen med spärrfunktion set. Avlägsna domkraften och låt bilen ner. Säkra en tung kedja till motorn hissa och sedan till båda sidor av motorn med en bult. Dra ut motorn ur bilen noggrant. Se till att inte repa Ford Focus som du tar motorn bort från bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133557.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.