Hur man tar bort överföringen från en Dodge Intrepid

Ta bort överföringen från din Dodge Intrepid är ett tidskrävande jobb för dig att fylla på rätt sätt. Överföringen på din Dodge Intrepid är under mycket stress genom hela livet av bilen. När sändningen går ut på dig, kan du ta bort överföringen och tar överföringen till butiken eller fixa problemet själv. Borttagning av sändningen på din Dodge Intrepid tar ungefär två timmar att slutföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
Wrench
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre änden av Dodge Intrepid med domkraften tillräckligt för att stödja den på pallbockar. Koppla bort minuspolen från batteriet. Placera drain pan under sändningen. Tappa överföringen genom att ta bort skruvarna som håller fast överföring till motorn bultarna med nyckeln. Låt överföringen avloppet i fem minuter.
2

Avlägsna drivaxeln genom att ta de fyra bultarna ur den bakre oket med en skiftnyckel och dra drivaxeln från transmissionen. Ta bort skruvarna från starter med en spärrfunktion set och dra i startsnöret från Intrepid. Koppla bort kopplingen transmissionsväxlingsstyrsektion hjälp av en skiftnyckel.
3

Ta bort de två oljekylare linjer på passagerarsidan med hjälp av en rad skiftnyckel. Koppla bort alla elektriska kontakter. Avlägsna bultarna momentomvandlare med ratchet set. Ta bort skruvarna i växellådsfästet med spärrfunktion set.
4

Placera domkraft under växellådan och höja sändningen så att det framgår av tvärbalken. Ta bort de två bultar från tvärbalken som är fästa tvärbalken till ramen. Dra tvärbalken ifrån Intrepid.
5

Sänk överföringshastigheten för att få tillgång till sidan bell-bostäder bultar. Lossa skruvarna på denna sida med spärrfunktion set. Dra röret överföring oljestickan från överföringssystemet. mätstickan hålls av en av bell-bostäder bultar. Dra ut oljestickan röret från överföringssystemet. Dra överföringen från Intrepid med domkraften.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133553.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.