Kyrkan Bus Safety & Underhåll

Säkerhet är en av de viktigaste aspekterna av att driva en kyrka buss. Kyrkliga bussar används för att transportera barn och ungdomar som anförtros till busschauffören. Varje kyrka buss måste ha en underhållsplan, säkerhetsrutiner och ett krisprogram för att garantera säkerheten för varje passagerare. Att kyrkan familjen medveten om de olika regler och bestämmelser kommer att bidra till att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Innan en resa, ge föräldrarna med en utskrift av säkerhet och underhåll politik så att de kan uppmuntra sina barn. Regelverk

etablerade regler och förordningar hjälper att reglera säkerheten på bussen. Inkludera objekt som inte låter några lemmar utanför bussen, ingen slåss och ingen användning av aggressivt språk. Skyltar på bussen kan vara en bra idé så att passagerarna ser dem när du stiger på och av bussen. Busschauffören ska gå över reglerna före varje resa. Hon ska prata om vikten av att följa de säkerhetsregler och konsekvenserna för att inte följa dem. Gör bönen en normal del av varje resa genom att ha någon be för skjutsen innan du drar ut från parkeringen.
Underhållsschema

För de mekaniska aspekterna av bussen Skapa en underhållsplan. Detta kan innefatta en årlig kalender som redogör för olika bedömningar och underhåll som behövs för bussen. På månadsbasis, kontrollera bromsarna, olja, luft däcktryck och andra viktiga aspekter. Stanna på toppen av rengöring av det inre och yttre av bussen också. Utseendet på din buss speglar din kyrka, och så du vill hålla den ren.
Nödprogram

ett krisprogram hjälper till att ge säkerhet för bussar passagerare. Om bussen kommer att resa genom natten, skapa en god-vaken lista så att en individ är alltid vaken med föraren, garanterar han inte somna. Ha en mobiltelefon avsedd för busschauffören att kyrkan betalar för. Innan en resa, granska krisprogram och lägga upp den på bussen. Välj tre ledare för bussen, en för framsidan, en för mellersta och en för baksidan, och utbilda dem hur man använder den akuta fönster och dörrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133548.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.