Förebyggande underhåll Planer för Lift Gates

Etablera en förebyggande underhållsplan för dina hissautomater kan förlänga livslängden på din utrustning och hjälpa dig att undvika kostsamma reparationer eller byten. När man betänker vad som är bäst för dina behov, utvärdera den del av hissen gate underhåll du kan göra själv och identifiera vad du vill lägga till ett bolag. Säkerhet
p Om du planerar att genomföra dina egna förebyggande underhållsplan för din hiss portar, måste du följa ordentlig säkerhet protokoll. Också se din personal eller någon annan som arbetar på hissen grindarna sätter säkerheten först.

Att arbeta på en hiss grind, bör du förstå de inblandade delar, inklusive pump, cylinder och motorn. Också vara medveten om den bästa positionen för hissen när du arbetar. För vissa lyft grindar, kan du behöva följa rutiner energiledningssystem.
Self-underhåll

För mindre underhåll frågor, kan du ställa in din egen serviceplan baserad på ett schema som bäst passar dina behov. De flesta lyft grindar kommer med en bruksanvisning beskriver rekommenderat underhåll. Gemensamma metoder du kan ta hand om på en regelbunden basis inkluderar användning av en lätt maskin olja för att smörja delar som reglage, gångjärn, kopplingar och kontroll lagerytor. Fetta avsedd för bilindustrin till smörjnipplar.
Service Plans
p Det finns två huvudtyper av servicealternativ för hiss grindar. En mobil tjänsten ger de verktyg och den utrustning som krävs för förebyggande underhåll till din butik eller anläggning och fungerar på din hiss grindar i-house. Övriga tjänsteleverantörer kräver att du sätta din hiss grind till sina lokaler, där du lämnar utrustningen tills butiken avslutar arbetet.

Också vara medvetna om det arbete som ingår i planen. En fullservice underhållsplan kan omfatta olika element beroende på tjänsteleverantör. De flesta företag kommer att erbjuda ett skriftligt avtal med information om de typer som utförs av underhåll, samt en tidsplan för underhåll.
P Om du köper din nya lift gate, bör du ha en garanti på det. För att undvika att fabriksgarantin upphör att gälla under förebyggande underhåll, överväga att arbeta med en auktoriserad distributör eller återförsäljare. Dessa företag har godkänts av tillverkaren för att arbeta med utrustning, och de kan beställa reservdelar om du behöver reparationer som täcks av garantin.
Överväganden
p Om du anger ett avtal med en tjänsteleverantör, avgöra om du kan avsluta avtalet när som helst. Vissa företag kan kräva betalning för avtalstiden oavsett om du tillåter dem att arbeta på din hiss grindar. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133546.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.