Fordonstyper underbeläggning

Fordon underbeläggning är en process av rost provtryck och skydda ett fordon från skador på grund av sand, grus, salter väg, och annan smuts, samtidigt som det hjälper att minska vägbuller. I områden med extrema klimatförändringar, kan livet av fordon utökas med ordentlig underbeläggning. Dock är det rekommenderat att alla fordon ska Underbehandling oavsett var du bor. Det finns flera typer av underbeläggning tillgängliga, allt från gör-det-själv-aerosoler för professionella applikationer. Vatten-och paraffinbaserad mellanstrykningsfärg

Vattenbaserade undercoatings de mest populära för gör-det-självare. Dessa undercoatings kan hittas i bildelar butiker i aerosol format. Vatten-baserade undercoatings är tunna set och har snabba torktider. Denna typ av beläggning kan göras genom bil-butiker som erbjuder undercoating tjänster billigt. Nackdelen med vattenbaserade undercoatings är frekvensen i vilken de måste upprepas. Ofta minsta nötning som bryter igenom underbeläggning kan resultera i att det behövs en ny kappa. Repetitiva underbeläggning kan bli dyrt även om produkten inte kostar mycket.

Paraffin-baserade undercoatings har ett vax integration som gör dem starkare än vattenbaserade undercoatings. Paraffin-baserade undercoatings kan köpas genom en bil butik i spray och färg-på formaten. Denna typ av beläggning är också tunn set och relativt snabb torkning. Ett fordon ägare kan få detta som ett alternativ när de köper en ny bil, eller det kan professionellt tillämpas genom en bil service. Paraffin-baserade underbeläggning måste bytas minst en gång om året vid fordonets ägarens bekostnad. Addera Petroleum-och gummi-baserade Lackgrundfärg

Petroleumbaserade undercoatings görs från olja och har större deflective förmågor för vägsalt och smuts. Den petroleumbaserad hjälper stöta bort vatten och is bättre än paraffin-eller vatten-baserade undercoatings. Petroleumbaserade undercoatings är tillgängliga via professionella tjänster och kan köpas när du köper bilen. Denna typ av underbeläggning måste också bytas ut en gång om året på ägarens bekostnad.

Gummi-baserade underbeläggning är den näst starkaste undercoating tillgänglig för fordon. Denna typ av underbeläggning möjliggör större flexibilitet i underredet, och rymmer upp bättre till grov terräng. Gummi-baserade undercoatings finns i spray och paint-på applikationer. På grund av tjockleken av ansökan, är det lämpligt att låta en professionell tillämpa gummibaserad undercoating att säkerställa maximal täckning. Gummi-baserade underbeläggning även kan köpas som tillval när de köper ett fordon.
Asphalt-Based underlacker

Asphalt-baserade underbeläggning är den starkaste undercoating tillgängliga . Det används på all-terrain och militära fordon. Asfalt baserad underbeläggning varar längst och är det bästa alternativet för fordon som tål tung trafik på vägarna. Asfalt baserad underbeläggning är den tjockaste beläggningen med mest skada-resistenta egenskaper. Det kan köpas via professionella tjänster och är den enda typ av underbeläggning med en begränsad garanti. Asfalt baserad underbeläggning kan köpas när man köper en ny bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133544.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.