Hur man tar bort Rocker paneler från en Chevy Truck

När en Chevrolet lastbil åldrar och är utsatt för besvärliga vägförhållanden i flera år eller kanske årtionden, rocker paneler ta en hel del övergrepp. Salt kan komma in mellan panelerna, bildar som rostar med tiden. Så småningom panelerna behöver bytas. Detta är en komplicerad process med skärning, svetsning och formning plåt, så det är inte för nybörjare bilbyggare. Innan du byter ut panelerna, men du måste ta bort de gamla. Saker du behöver
Märkpenna
ersätter rocker panel
Drill svets
Spot skära bitar
Air kompressor med luftledningen
Skyddsglasögon
Hörselskydd Handskar
Pneumatisk vinkelslip med kapskiva
Visa fler instruktioner
1

Inspektera rocker panel behöver bytas. Bestäm hur mycket av rocker panel du vill byta ut, detta beror på tillståndet i den ursprungliga rocker. Använd hela utbyteselementet, eller bara en liten del. Om du vill skära ner utbyteselementet, använda vinkelslip med kapskiva för att klippa den till rätt storlek.
2

Håll ersättande panelen över rocker där du vill klippa det, och markera omkretsen av ersättande panelen med permanent märkpenna. Dra av ersättande panelen och kontrollera att platsen är korrekt.
3

Sätt på skyddsglasögon, handskar och hörselskydd. Fäst vinkelslip med kapskiva till kompressor genom luftledningen, och skär insidan av permanent markör linjer på lager rocker.
4

Håll ersättare rocker i hålet och verifiera montering. Om det inte passar, trimma hålet till rätt storlek med hjälp av vinkelslipen tills det är ungefär en 1/16-inch gap mellan ersättande panelen och stock rocker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133542.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.