Hur du ändrar Vätska i Honda CRV Diffbromsar

Byta vätska i din Honda CRV s är en viktig underhållsåtgärd. Säkerställa att skillnaden har ren vätska hjälper upprätthålla den CRV prestanda samt förlänga livslängden på dess delar. Byte av fluiden i differential-växelenheten används för att slå bakaxeln-tar bara några minuter. Innan uppgiften, se till att din CRV är i parken med parkeringsbromsen på, och att skillnaden har gett flera timmar för att svalna. Saker du behöver
2-liter dräneringskärlet
3/8-tums momentnyckel Sida 2 krossa brickor
Skursvamp
ren trasa
Fyll tratt slang

1.3 liter Honda Äkta dubbelpump Fluid II
Visa fler instruktioner
1

Placera tråget under den bakre differential och öppna pluggen med 3/8-tums uttaget. Pluggen kommer att vara på sidan av differentialen nära toppen.
2

Öppna avtappningspluggen och låt all vätska rinna in i pannan du sätter under differential. Avtappningspluggen kommer också att vara på sidan av differentialen, men mot botten.
3

Rengör området runt påfyllningshålet och dräneringshålet med en skur pad och en ren trasa , se till att ingen smuts kommer in i differentialen.
4

Byt krossa brickor på avtappningspluggen och pluggen.
5

Skruva bort avtappningspluggen med ny krossa brickan tillbaka i dräneringshålet och dra den till 35 foot-pounds av vridmoment med hjälp av momentnyckel.
6

infoga utfyllnaden slangen ordentligt i påfyllningshålet och sedan placera en tratt på den andra änden av slangen.
7

Häll en 1/3 liter av Honda Äkta dubbelpump vätska II i differentialen. Om du inte kan hålla en korrekt mätning av den mängd vätska som du häller, bara hålla hälla tills vätskan börjar svämma över från differentialen.
8

Skruva pluggen med den nya krossa brickan tillbaka till fylla hål och dra den till 35 foot-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133530.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.