Hur ska strålkastarna ställas in på en Aveo

Strålkastarna på en Chevy Aveo bör justeras när du byter dem. Strålkastarna skall placeras så att de inte blinda mötande trafik, men de måste också ge tillräcklig belysning så att du kan se vägen framför dig. Den Aveo använder två justerskruvar för att uppnå detta. En skruv är på den inre kanten av strålkastare montering och den andra är på toppen av husenheten. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park Aveo så att den står inför en plan yta, som en vägg.
2

Slå strålkastarna på.
3

Öppna huven på Aveo och vrid skruven på toppen av Aveo s pannlampan så att strålkastaren sitter nedanför ögonhöjd i en typisk bil. Om du har problem med detta, kan du använda maskeringstejp för att markera mittlinjen på strålkastarhuset och justera sedan strålen så att den sitter precis under bandet.
4

Vrid skruven på inre kanten av husanordningen tills strålen lyser rakt fram. Om du har problem med detta, kan du använda maskeringstejp för att markera mittlinjen på strålkastarhuset och justera sedan strålen så att den sitter precis till vänster om bandet (som du tittar på huset).

5

Kontrollera väggen för att kontrollera att balken är på rätt nivå. Balken ska sitta strax under ögonhöjd för de flesta mötande trafik.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133527.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.