Hur man reparerar Glasfiber Sprickor i en bil

Glasfiber används i många olika applikationer såsom bilar, rör, tankar, flygplan, baljor, pooler och många fler. Många gånger glasfiber används i stället för metall eftersom det är icke-frätande och mycket lättare. Glasfiber är också mjukare än metall, vilket gör det lättare att slipa och reparera när det behövs. När glasfiber blir spruckna eller brutna, kan det lätt åtgärdas med hjälp av glasfiber spackel. Filler är tjock som kitt och kräver en katalysator för att härda. Glasfiber spackel för organ reparationer kan hittas på din lokala Biltema eller hos din lokala marina leverans butik. Saker du behöver
Andningsskydd
Dye Rags grinder
Aceton
Glasfiber spackel
Catalyst
liten hink
omrörningsstaven
SPACKEL Flighter Palm sander
200 grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Sätt på en respirator, och slipa direkt på sprickan med ett färgämne kvarn. Slipa alla skadade glasfiber ut, bildar ett spår där sprickan var. Gradvis nedtrappning av spårets väggar tills de är nästan platt.
2

Rengör ytan av reparationen med hjälp av en trasa och aceton. Låt aceton torka.
3

Blanda spackel och katalysatorn tillsammans i en liten hink, efter rekommendationer på behållarna. Rör den tjocka filler med en omrörningsstav kunna blanda i katalysatorn. Efter fyllmedel blandas du kommer att ha cirka 20 till 30 minuter innan det härdar.
4

Applicera filler till sprickan och släta ut den med hjälp av en spackel. Fyllmedlet bör helt fylla sprickan, och vara i nivå med de omgivande glasfiber. Låt filler hårdnar.
5

Sand filler smidig, med 200 sandpapper på en palm slipmaskin. Sand filler tills den smälter in med omgivande glasfiber, och har inga synliga kanter.
6

Rengör reparationen med en ren trasa och aceton, och tillämpa din grundfärg och måla.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133524.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.