Hur man ändrar rusar tänder i en Ford Focus

instrumentbrädan tänds i en Ford Focus belysa mätaren klustret på instrumentbrädan. Medan dessa lampor bör ha en lång livslängd, kommer de brinner så småningom ut från regelbunden användning. Du kan vanligtvis hitta reservlampor på bildelar butiker, men en Ford återförsäljare kommer definitivt att ha dem. Det finns ingen specifik livslängd på instrumentpanelen tänds. Om detta är första gången du ändrar rusar tänder, räkna med att spendera cirka 20 till 30 minuter att göra detta jobb. Saker du behöver
Platt-mejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort Phillips-skruvarna på undersidan av den övre av kåpan på instrumentbrädan av din Focus.
2

Bänd botten av kåpan montering upp, med hjälp av en platt-tip skruvmejsel, och dra kåpan trim framåt och släckas instrumentbrädan.

3

Ta bort Phillips-skruvarna som håller instrumentbrädan klustret till instrumentbrädan.
4

Dra streck klustret framåt.
5

Ta bort de elektriska kontakterna kör på baksidan av instrumentbrädan klustret.
6

Vänd streck klustret över, och vrid de små lökar du vill byta moturs. Dra sedan lökarna ut på baksidan av instrumentbrädan klustret.
7

in de nya lamporna. Rikta in flikarna på glödlampan med skårorna på baksidan av instrumentbrädan knippaggregatet. Vrid lökarna medurs för att låsa in dem i instrumentbrädan klustret. Avkastningen de övriga delarna i omvänd för flytt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133521.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.