Toyota Celica påminner

Enligt Edmunds har Celica varit en pålitlig bil för Toyota sedan det infördes 1971. Toyota upphörde tillverkningen av Celica 2005, men bilen har bara fem totalt påminner om fordonet sedan 2000. Ingen av dessa återkallelser har varit utbredd. För de sista två åren av produktion, 2004 och 2005, hade Toyota Celica inga återkallelser. 2000 Toyota Celica påminner

Toyota Celica såg tre återkallelser på bilen under 2000. Två av dessa påminner behandlas exteriörbelysning problem som upptäckts i några av Celicas. De kombination strålkastare, reflektorer sido och reflexer stötfångare inte lysa, enligt Safety Vehicle normer som fastställts av amerikanska regler. Den tredje minns för Celica i denna modell år berodde på ett problem som finns i huvudcylindern. En gummitätning ring installeras på huvudcylindern var felaktigt tvättades med en kemikalie som orsakar att tätningen förtid korrodera, skapar en läcka i bromsledningen släpper in luft i huvudcylindern.
2001 Toyota Celica Minns

2001 Toyota Celica såg bara en återkallelse. Återkallelsen var för samma exteriör belysning. Över 92.000 Toyotas påverkades av denna utomhusbelysning minns - särskilt varsellyktor (DRL). Lamporna lyser mycket starkt, vilket kan påverka den mötande förare. Återförsäljaravtalet som behövs för att installera ett motstånd som minskar ljusstyrkan på DRL och lägga den i Federal Motor normer för fordonssäkerhet.
2003 Toyota Celica Recall

Only en återkallelse kom upp på 2003 Toyota Celica. Backventilen på gastank inloppsröret var lossna och falla in i bränsletanken av flera Toyota Celicas. När backventilen faller av det kan orsaka bensin att läcka ut ur bränsleslangen när bensinpump stängs av automatiskt under tankning. Detta gasläckage skapat en brandrisk och behövde uppmärksamhet från ägarna så snart problemet upptäcktes. Över 15.000 Celicas påverkades av denna defekt backventil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133505.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.