Kohler M18 Motorspecifikationer

Den Kohler M18 motorn är en horisontell axel 2 cylindrig motor. Det är en mycket användbar motor att köra utomhus redskap såsom hydrauliska vedklyvar, jordbruks-pumpar eller generatorer. Var du än behöver en kraftkälla, kan denna motor anpassas. Kohler förstår sina motorer väl och ger en omfattande service manual som innehåller alla specifikationer för motorn. Allmänna specifikationer

Kolher påstår att motorn producerar 18 hästkrafter, och den har ett deplacement på 42,18 cubic inches. Kohler sade vidare att motorns borrningen är 3,12 inches, och dess slag är 2.75 inches. Hålet är diametern hos kolven. Slaget är hur långt kolven färdas i cylindern. Motorn väger ca 130 pounds. (Se referens 1)
Åtdragningsmomentspecifikationer

för vevstakarna, anger Kohler 140-inch pounds för nya muttrar och 100-tums pounds för återanvända nötter. För intag och avgasrör bultar, är vridmomentet 150-inch pounds. Vevhuset bultar har två olika storlekar. För en 5/16-tums bult, är det vridmoment 200-inch pounds. För en 3/8-tums bult, är vridmomentet 260-inch pounds. (Se referens 1) Addera ditt Storlek

Kohler anger de yttre dimensionerna av motorn. Den totala bredden är 17,89 inches. Den totala höjden är 17,39 inches och djupet är 13.39 inches. (Se referens 1) Dessa mätningar är användbara om du designar en utrustning. Till exempel, kan du designa en generator med en utanför säkerhetsbur. Med hjälp av dessa mätningar, kommer du att kunna utforma buren med tillräckligt utrymme så att ingen del av motorn gnuggar eller vidrör ramen.
Vevaxel Specifikationer

vevaxeln diameter är 1,125 inches, eller 1-1/8 inches. Den skjuter ut från motorns 4.44 inches (se referens 1). Dessa är också användbara mätningar. Om du försöker avgöra en remskivediameter axelhål, eller om du ställer in avståndet från motorn till den drivna utrustningen, använd dessa mätningar som en riktlinje.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133500.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.