Race Car Building Schools

Racing fordon började århundraden sedan. Moderna dagar har översatt häst och lopp buggy i NASCAR, NHRA, och andra snabbrörliga fordonstrafik racing. Racing team ser till skolorna att anställa nya och duktiga mekaniker att arbeta på olika racerbilar. Om du är intresserad av att arbeta på racebilar, kan du hitta lätt en skola som lär ut de färdigheter som krävs för att arbeta på ett racingteam. Hitta en skola


Vissa kurser kan göras online, men att lära sig att bygga racerbilar kräver praktiska tillvägagångssätt. Kontakta din lokala community college, universitet eller yrkesskola för pedagogiska alternativ. Handel skolor erbjuder förkortade kursen gånger med betoning på bil byggnad race motorer, karosseri eller andra mekaniska-baserade kurser. Lincoln College of Technology i Chicago, Illinois och New York Automotive och Diesel Institute i Brooklyn, New York, är två exempel på i-person handel skolor som specialiserat sig på auto-reparation och högpresterande bil-mekaniker.


Kontakta en Racing School

att inleda en stor racing arena såsom NASCAR eller NHRA, du behöver särskild utbildning. Universal Technical Institute och School of Automotive Maskinister både erbjudande i-person kurser inriktade mot att arbeta på racing motorer. Dessa organisationer begränsa sina platser men träna dig till att arbeta på professionella racerbilar.
Överväga att lära till Race

lära sig att bygga fordonen är nödvändig, men Dessutom bör du lära dig att köra fordonen. De flesta människor antar att de har den kompetens som krävs för att hantera snabba fordon, men ytterligare utbildning kan vara till hjälp eller behövs. Bondurant Racing erbjuder kurser från allmän racing till militär stil upptäckt och tekniker motvilja.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133495.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.