98 Ford Explorer påminner

1998 års Ford Explorer har allvarliga påminner om att ägarna måste ha reparerat. Underlåtenhet att göra detta sätter fordonets passagerare på skaderisken. När fordonsdelar inte uppfyller säkerhetsnormerna, är en återkallelse utfärdas av tillverkaren. Ford Motor Company arrangerar reparationer för konsumenterna och de flesta är klara kostnadsfritt. Seat Vilstol

Den 5 augusti 2003, utfärdade Ford Motor Company ett återkallande på grund av funktionsstörning sits fåtöljer. Bultar sitter på förarsidan stolen kan brista. Som ett resultat kommer säten luta tillbaka tills den kommer i kontakt med ett föremål bakom sätet. Enligt minns rapporten, risken för en krasch inträffar ökar eftersom föraren kan förlora kontakten med ratt och pedaler. Förarstol bilagor ska replaed att åtgärda problemet. Oroliga konsumenter måste kontakta Ford på 800-392-3673.
Huvfäste

Ford Motor Company utfärdade en återkallelse på grund av funktionsstörning huva spärrarna. Det totala antalet fordon som berörs är 854.288. Sekundär spärrarna under huven kan korrodera och stanna kvar i öppet läge. Som ett resultat, förare är i riskzonen för att ha huven flyga upp till vindrutan under körning. En ny spärr kommer att installeras för att rätta till problemet. Ägare av de drabbade fordonen kan kontakta Ford för reparationer.
Farthållare Kablar

Felaktiga kryssning styrkablar lett till en återkallelse utfärdat den 30 mars 1999. Ford Motor Company redovisar 898.739 Ford Explorers påverkas. Med gasreglaget är oförmögen att återgå till standby när farthållaren har stängts av pga styrkabeln. Ägarna till de drabbade fordonen skulle kunna vara inblandade i en olycka om farthållaren används med skadade kablar. Ford råder konsumenter att inte använda systemet farthållare tills reparationerna är klara. Kontakta Ford för mer information.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133494.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.